22a Festa del Modernisme

07-10-2022

Del divendres 14 al diumenge 16 d’octubre se celebra la 22a. Festa del Modernisme que organitza l’Associació la Colònia Modernista, amb la col·laboració de l’ajuntament de Santa Coloma de Cervelló i el Consorci de la Colònia Güell.

En aquesta 22a edició es farà un viatge per la vida i costums de l’any 1900 a la Colònia Güell amb recreacions dramatitzades.

La inauguració i presentació de la festa tindrà lloc a la Cripta de la Colònia Güell el divendres 14 a partir de les 18:30 h on també es realitzarà un concert de música amb Big Mamma Montse.

Per assistir al concert cal fer reserva prèvia d’entrades a https://www.entrapolis.com/entradas/presentacio-festa-del-modernismeconcert-a-la-cripta

La resta d’activitats es poden consultar amb major detall al tríptic que trobareu en aquest enllaç. 

La Cripta de la Colònia Güell és gestionada pel Consorci de la Colònia Güell, que és una entitat pública integrada pel Consell Comarcal del Baix Llobregat, l’Institut Català del Sòl de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Santa Coloma de Cervelló, que té com objecte la conservació, la difusió i la recerca de la Cripta de la Colònia Güell, així com el manteniment i millora del seu entorn.